Veelgestelde vragen

Lees hieronder de Veelgestelde Vragen.

Onze opleiding duurt in totaal 3 dagen. Dit omvat een dag gewijd aan theoretisch leren, een dag voor praktijktraining, en de derde dag voor het afleggen van het praktijkexamen. We streven naar een gebalanceerd curriculum, waarbij elke dag specifiek is ontworpen om zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden te benadrukken.

Het theorie-examen test de procedures in de taxi en de verkeersregels. Het is een schriftelijk meerkeuze-examen met 40 vragen. Je hebt 60 minuten de tijd en om te slagen moet je minimaal 80% van de vragen correct beantwoorden (32 vragen goed).

Dat kan vaak al binnen 3 weken.

Het praktijkexamen toetst de volgende onderdelen: 

  1. rijvaardigheid 
  2. berekenen van de ritprijs 
  3. klantvriendelijkheid 
  4. tijdig herkennen en oplossen van storingen 
  5. en correct handelen bij ongevallen.  

 

Het praktijkexamen duurt 85 minuten en bestaat uit 3 onderdelen. 

  1. Rijden van een bekende route zonder hulpmiddelen.  
  2. Rijden naar een benoemd adres met hulpmiddelen, zoals navigatie of kaart. 
  3. Terugrijden naar het CBR op instructies van de examinator

Absoluut, we bieden flexibele betalingsopties, zodat je voor jouw gemak in termijnen kunt betalen.

We bieden uitgebreide ondersteuning, waaronder studiemateriaal, oefenexamens en persoonlijke coaching, om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent op zowel het theorie- als praktijkexamen.

We zijn trots op ons hoge slagingspercentage, met meer dan 93% van onze studenten die hun examen bij de eerste poging halen, dankzij onze ervaren instructeurs en effectieve trainingsmethoden.

Ja, we bieden training in zowel automatische als handgeschakelde voertuigen om aan je voorkeuren en behoeften te voldoen.

Start Vandaag Nog Met De Taxi Opleiding!

Verken met ons de wereld van het zijn van een taxichauffeur! Onze op maat gemaakte lessen, die perfect zijn afgestemd op de drukke straten van Rotterdam, geven je de vaardigheden en het vertrouwen om als professionele chauffeur je vak uit te oefenen.

Telefoonnummer

+31 6 47752414

Call Now Button